marți, 30 septembrie 2014

Dileme de gradinita

 Ieri cand am luat mandra era nitel plansa. Am intrebat educatoarea de ce miortaie, mi-a zis: "Vaiiiii!!! Bianca a facut un lucru fooooaaaarte urat!( de fata cu fi-mea care luase pozitia ghiocel) A MUSCAT UN BAIETEL!(demonstrativ, asteptandu-se sa ii lipesc una, cred! ) " Moment in care eu am ignorat total educatoarea si am interogat copilul, abtinandu-ma cu greu sa nu ma bufneasca rasul. 
-Ce baietel ai muscat mami? Cum il cheama?
-Nuciu, un baietel(pastrand pozitia mai sus mentionata).
- Hai sa te imbrac.... Cam nasol sa musti pe cineva pe care nu il cunosti.... Acuma de unde stiu eu de la cine sa imi cer scuze?
- Daaaaar, il cunosc mami, el e David...
- Aaaa, deci stii cum il cheama... Buunn, si ce a facut David?
- Mimica!
- Cum mai mami, nimca, l-ai muscat aa, cand statea cuminte?
- Nuuuuu! Ne jucam!
- Cum va jucati?
- Eu eiam catel, faceam ham ham, asa faceam. El facea miauuuuu, miauuuu, eia pisica. Ne jucam si m-am bagat sub masa ca eiam catel, si David ma uimaiea, si mi-am adus aminte ca catelul alearga pisica, si m-am intos si l-am mucat! Da nu taie.... asa, usuiel!
Pam pam! 
Parandu-mi-se o intamplare amuzanta, toata ziua am povestit-o la bunci, tatici,mamic, in fine, oricui imi iesea in cale. Daca se intampla sa fie si odrasla mea de fata, reactia tuturor era identica cu cea a educatoarei.... M-am tampit eu?

Un comentariu:

  1. Nu te-ai tampit tu. Nici copilul de altfel. Nu mai lasa educatoarea sa o mustre de fata cu tine. De preferat sa o rogi sa-ti povesteasca daca s-a intamplat ceva fara sa fie de fata copila.

    RăspundețiȘtergere