marți, 4 iunie 2013

Luni

M-am trezit pe la 9 jumate. Copilul era la bunici asa ca mi-am pus cafeaua si am deschis laptopul. Am aflat cu aceasta ocazie ca o buna prietena s-a hotarat sa divorteze. Banuiam ceva dar vestea tot m-a lovit in moalele capului. Ma decid sa sun la soacra-mea sa vad ce face pustoaica. Aflu ca socra-meu nu se simte bine. Imi trezesc sotul si plecam la tara sa luam fata. Al meu, buimac, in momentul in care afla ca tac'su se simte rau intra in fibrilatii, in 15 min ajungeam la tara (5 km). Bineinteles ca socra-meu nu vrea sa mearga la doctor, luam fata si o taiem acasa. Descopar ca laptopul nu se mai deschide. Injur de toti mortii si ranitii (am un vocabular taaaare bine dezvoltat) si bag copilul la somn (se facuse 12 intre timp). Aflu ca nu mai avem bani nici de paine. Injur din nou... Incerc sa gadil laptopul... nop, tot nu vrea.... Ufa, fara net si fara seriale va fi foarte plictisitor azi... Se trezeste mandra, ii dau sa manance si vreau sa o imbrac sa o scot la plimbare. Porneste furtuna. Injur, dezbrac fata si incerc sa ii gasesc o ocupatie cat imi fac eu de lucru in bucatarie. A facut asta timp de juma de ora:
Si acum imi bubuie capul.
S-a terminat furtuna si am iesit la plimbare. Am cumparat baloane. Am evitat masinutele din motiv de obsesie bebeluseasca. Evident Baloanele altor copii erau mai interesante. Motiv pt care copilul meu a inceput sa urle si sa dea cu curu de planeta. Discutat cu copii, facut schimb, multumit pe toata lumea. Liniste si pace (fix 3 minute). Descopera un carucior in miscare. Alearga dupa el urland: "Bebeeeeee!" Parintii nu se opresc. Dam cu curu de planeta iar. Caut ceva sa ii distraga atentia... Descopar un afis in vitrina la un pet-shop. I-l arat... Bianca descopera ca e magazinul inchis si se pune pe urlat... Imi bag picioarele si o duc acasa in ciuda protestelor evidente. O postez la desene, ii fac laptele, o bag la baie, apoi somn de voie.
Ma decid ca daca tot nu am net si nici laptop sa ma apuc de gatit. Mai fac o incercare sa aprind laptopul si.... tanaaaaa.... se aprinde!! Yuppyyy!!!
Fac  mancare, ma uit la film si stau pe Facebook.... A perfect ending for a perfect day!

4 comentarii: