duminică, 6 decembrie 2015

Mos Nicolae

ora 0:00 - mami intra tiptil in camera fetelor. E incarcata cu fel de fel de dulciuri si jucarii. Umple incetisooor cizmele curatate si puse in fereastra (sa le vada mosu' cand va veni)

ora 0:05 se trezeste Lidia. Urla cu patos. O ia mami in brate. Urla si mai tare. Mami leagana puica, Bia tipa dupa mami... " Fa-o sa taca, vreau sa dooorm." Mami se posteaza strategic intre Bia si fereastra. Lidia se linisteste, Bia se culca la loc. Mami rasufla usurata.

ora .0:47 - Lidia urla cu nervi. Mami o pune la san. Urla si mai tare si respinge sanul. Bia tipa dupa mami... " Fa-o sa taca, vreau sa dooorm." Mami se posteaza strategic intre Bia si fereastra. Lidia se linisteste, Bia se culca la loc. Mami rasufla usurata.

Ora 02:07 - Lidia plange rau. Mami o pune la san. Se linisteste si suge vreo juma de ora. Apoi se pune din nou pe urlat. Mami o ridica la veritcala pt a ragai. Urla in continuare. Bia tipa dupa mami... " Fa-o sa taca, vreau sa dooorm." Mami se posteaza strategic intre Bia si fereastra. Lidia Ragaie, trage un part si se linisteste, Bia se culca la loc. Mami rasufla usurata.

Ora .04:25 - Lidia urla si da frenetic din picioare.Mami o ia in brate. Lidia loveste cu genunchii. Mami o pune la san. Suge si face caca. Mami o schimba, apoi o pune din nou la san. Adoarme zambind. O pun in patut. Urla. O iau in brate sa ragaie. Urla in continuare. Bia tipa dupa mami... " Fa-o sa taca, vreau sa dooorm." Mami se posteaza strategic intre Bia si fereastra. Lidia Ragaie, trage un part si se linisteste, Bia se culca la loc. Mami rasufla usurata.

Ora 06:00 - E intuneric. Bia se foieste. Imi trage vreo 2 picioare prieteneste. " Mami, e timpul sa ne trezim! A venit Mosuuuuu! Pot sa ma dau jos din pat?" Mami mormaie ceva si se baga la loc sub pilota. O simt cum sare pe langa mine, si topaie spre fereastra. Se bucura zgomotos de cadouri. Lidia se foieste. "Uite mami, i-a adus si Lidiei zdranganitoare! Pot sa i le dau?" Mami mormaie ceva. Bia considera ca a primit aprobare si trezeste Lidia sa ii dea jucarii. Lidia urla. Nu o intereseaza jucariile. Mami mai mormaie o data, se scurge de sub pilota si o ia pe Lidia in brate sa o culce la loc. O legan si ma plimb prin casa. Bia ma insoteste si bate cadenta cu o jucarie zornaietoare. Lidia se trezeste de tot. Mami ofteaza si pleaca spre bucatarie sa isi faca o cafea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu